2008 blir förändringarnas år och jag börjar med…

…att åka till Thailand i morgon. Bloggen har hela hösten lidit av en förnedrande inaktualitet vilket har berott på dels studierna med ett kämpande med en c-uppsats och dels mitt arbete på informationsavdelningen. Detta har gjort mig lite avtrubbad och osocial vid de tillfällen jag varit ledig vilket jag ber samtliga inblandade om ursäkt för. Men nu åker jag som sagt på en MYCKET välbehövlig semester och det i morgon (söndag). Detta när snön börjat falla utanför dörren. Mycket passande! Ingen kyla på 28 dagar.

År 2008 blir förändringarnas år av många anledningar:

  1. Jag är (så gott som) klar med min skolgång, åtminstone för den här gången. Tre och ett halvt års slit ska äntligen ge resultat och jag ska börja leva som en vanlig människa igen. Det är något med att plugga som sliter på en dagligen och gör att man inte kan slappna av. Åtminstone för mig. Fil. Kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap är något jag är mycket stolt över.
  2. Vi har idag sålt, eller åtminstone skrivit på köpekontraktet, för vår lägenhet för en inte så nätt summa. I februari flyttar vi in i vår nya lägenhet som är större och som dessutom har diskmaskin. Det vill säga att jag aldrig kommer att behöva handdiska igen (men nu vet jag att jag ljuger eftersom jag förmodligen kommer att göra det någon gång till i alla fall). Hur som helst kommer det bli roligt att flytta till en ny lägenhet eftersom vi har spenderat fem år i den nuvarande. Alltid kul med något nytt.
  3. Eftersom jag har gått ut skolan så är det dags att söka arbete, och chanserna är mycket stora att jag fått tag på ett vikariat som webbkoordinator på Högskolan. Detta får jag dock reda på först den 15 januari, men chanserna är stora, eftersom jag var den enda sökande.
  4. Jag ska på, som jag tidigare sagt, en 1 månad lång semester med start i morgon! Fasen va nice!

Bloggen får agera resdagbok eftersom jag tar helt och fullt avstånd från allt vad resdagboken.se eller vad den nu heter (en seg och gammalmodig sida som inte utvecklats sedan 1994). Så för er som är nyfikna på vad vi hittar på, titta in på peekei.blogspot.com eftersom bloggen kommer att uppdateras oftare än vad den gjorts de senaste två månaderna.

Det var allt för nu. Hälsningar en mycket glad och lycklig Petter

2 kommentarer

Va roligt att höra att du har det bra!

Håller med om resedagboken, segt o gammalt. Säg till om du kommer över nån bättre resesida. Vem vet, kanske är du som gör om den tillslut? Made by PorkForm, det hade vart nått.

Hoppas semestern blir bra. Ta vara på de lyckliga dagarna- det är de som gör att man fixar allt annat.
punkty

Gött P! Vi hoppas ni får en underbar semester, jag är måttligt avundsjuk…
Grattis till de avslutade studierna, håller tummarna för jobbet också! Sola, bada och njuuut, vi ses när ni kommit hem again! //Bella

Lämna ett svar