boss it is…

Idag var jag hos optikern. Ingen nytta med att nämna vilken här eftersom priserna där är något för höga för min smak, men servicen är god (det är de som har en optiker som bär en designer på ryggen). Jag har varit runt bland samtliga ”lågpris”-optiker i närheten av Falkenberg och visst. Ett par brillor blir något billigare där men för det första har de oftast rena skitbågar och för det andra litar jag inte på att glasen håller den kvalitén jag är ute efter. Att optiker är optiker är något jag tar för givet men det är ändå något som gör mig skeptisk när jag befinner mig i deras lokaler.
Mina kommande brillz
Slutnotan för ett par Hugo Boss med det mycket osexiga namnet O155 blev långt över fyra tusen. Men visst är de läckra! Inte för att jag är ovan, men det svider lika mycket varje gång. Denna gången skaffade jag dock de senaste modernaste glasen som ska hjälpa mig ytterligare på nära håll, något som kommer att underlätta mitt arbete vilket är lika med att jag ska ligga på jobbet om att få ett bidrag eftersom det enligt optikern kan liknas vid ”terminal”-glasögon. Det är normalt sett något morsan och farsan kan få bidrag för men jag tar en chansning på den extra kostnaden.
Skit i glasen nu. Jag är mycket nöjd med bågarna och de är helt annorlunda jämfört med de jag har idag. Det ska bli jättespännande att hämta dem. Fast först om två veckor! Receptglas går inte fort att skaffa…

Lämna ett svar