En månad senare och mycket vatten under broarna…

Ett enkelt tips för att bli av med läsare till sin blogg är att sluta uppdatera den vilket jag har gjort nu ett tag. Anledningarna är många.
Livet rullar på nu helt enkelt. Strax efter mitt senaste blogginlägg ringde de från Ringhals och erbjöd mig sommarjobb på deras informationsavdelning. Jag tackade givetvis ja utan att tveka en sekund. Jag ska arbeta som skribent internt med arbetsuppgifter att skriva på intranätet och i den interna tidningen och även en del andra småuppgifter. Detta är givetvis en fantastisk chans som förbättrar meritlistan avsevärt. Det är i och för sig inte detta som fått mig hålla bloggen i ett dåligt skick…ännu. På info-avdelningen på HH arbetar jag i princip alla de dagar då jag inte är i skolan. Det är kul som bara den att jobba med informationsverksamhet samtidigt som man pluggar. Det får en dimension till på så vis. Verklighet versus teori. Hur kul som helst i alla fall.

Den 2 juni åker vi till Kreta en vecka. Kommer hem på lördag natt och börjar jobba på Ringhals på måndag morgon. Perfekt! En veckas semester för att ladda batterierna och tömma hjärnan för att kunna börja om. Det blev en enkel charter, dels för just enkelheten, dels att det är billigare för pengarna strömmar ut från mitt konto just nu känns det som. Men man kan ju ändå göra något intressant av en resa till Kreta. Man behöver ju inte hänga på bara partystråken. Ön verkar ha en hel del annat att erbjuda. Är det någon som har ett tips så är det bara att skriva det i kommentarerna.


Vi har äntligen fått i båten nu med och även kört några rundor. Men typiskt nog har det inte varit direkt fint väder sen vi fick i den. Den går i alla fall väldigt mjukt och fint och med den kommer vi få mycket roligt i sommar. I födelsedagspresent (10 maj) fick jag en gryyym våtdräkt som jag testade i helgen. Den fungerade på de ställen de täckte i alla fall, i övrigt var det kallt som ett isbad… Inte riktigt läge för wakeboard ännu alltså. Brorsan filmade hela idiotin, vilket kanske inte är så intressant att titta på för någon annan men om man är sugen på att se mig i våtdräkt kan man kolla på filmen nedan (sänk ljudet för jag skriker som en gris :)). Lite ego dock att lägga upp det på YouTube men så är det ju också en personlig blogg.

Apropå wakeboard så är en styck Liquid Force Omega på väg till oss snart. Förra veckan ringde jag och beställde en som verkar vara riktigt skön faktiskt. Det blev en schysst flytväst också, speciellt anpassad för vattensport. Tydligen skulle den dyka upp redan på torsdag, så oavsett väder lär det bli en sväng i helgen 🙂

Idag var jag hos brorsan för att beställa en resa till Thailand. Så jäkla gott! Vi åker den 6 januari. Det är ju väldigt långt kvar tills dess tyvärr, men tiden dit kommer nog att gå rätt fort (dessvärre tiden där också förmodar jag). Jag och Hellen beställde hemresa den 31 januari. Vid den tiden har jag fortfarande en termin kvar i skolan, vilket gör att jag inte kan stanna alltför länge, men lite mer än tre veckor blir rätt så bra ändå.


Det var lite uppdateringar av vad som händer just nu. Det är en lite kortare vecka denna veckan också, vilket är skönt. På onsdag är det grillbuffé på Gustaf Bratt som gäller och jag står för designen på trycksakerna som promar evenemanget. Affischen kan ni se här nedan. Rätt så nöjd faktiskt, för att vara ett snabbt ihopkast.


Allt för nu. Nu tar det inte en månad igen innan man uppdaterar bloggen.

Slutligen: Hade jag vunnit en miljon idag hade jag inte blivit ledsen… Fast i och för sig, för att vinna måste man spela på något och det gör jag inte. Synd.

2 kommentarer

Fy tusan! Det där såg kallt ut!! Men filmen får mig att längta ännu mer efter värmen och wakeboard! Ha D gött! //S på taxi

Håller mig från att kolla på filmen o nöjer mig med den skrikfria beskrivningen jag fick i telefonen. 🙂

Menar du att du ska ut o åka wake nu i helgen? Galet! Men berätta hur det var. Tror jag får starta på noll med waken, har nog helt fått det ur systemet under åren. Men lärde ju mig fort i början, så det skulle nog inte vara så svårt att hitta tillbaka upp. 🙂 I Halmstad kommer det nog bli lite fler möjligheter till det, förhoppningsvis.

Sista passet imon? Vemodigt?
.y

Lämna ett svar