Informatör javisst!

Jag hade lovat mig själv att inte köra taxi i sommar. Det höll till igår kväll. Jag har dessutom sagt att jag aldrig kommer att köra under Glommenfestivalen en enda gång till. Det höll till igår kväll. Jag kan konstatera att jag klarar mig utan att köra runt fulla turister i Falkenberg. Detta var dock en engångsföreteelse.

Jag börjar bli förbannat less på den här sommaren. Det enda man gör är att jobba hela dagarna (i och för sig ett lärorikt jobb) och sen komma hem och lägga sig på soffan på grund av att det öser ner regn hela tiden. Nu har det varit fint väder i helgen, men vad väntar? Regn!

Kanske har ni läst om händelserna på Ringhals under den senaste veckan. Entreprenörer som druckit sig berusade på hotellet utanför området för att sedan bli hemskickade. Jag kan inte skriva för mycket om detta men jag kan bara säga att det är så otroligt spännande att få ha sett hur en skicklig informationsverksamhet fungerar ute i verkligheten och inte bara i böckerna.
Det är det här jag vill jobba med. Så är det bara. Nu önskar jag att jag vore klar och kunde börja jobba med en gång. Ett år kvar… Kämpa nu!

Med tanke på mina tidigare postade videos om beatboxing och diverse andra skumma musiktalanger så kommer här en häftig video på samma tema, med en kombination av de två. För att pigga upp i regnet.

Tvärflöjt+Beatbox kan tydligen vara sant

4 kommentarer

Hej! Tack igen för skjutsen i lördags! Fan vad det är trist o jobba när det är så här fint väder alltså….suck!! Jag ska med jobba hela sommaren…men men goa pengar…vi har ju faktiskt en thailandsresa att se fram mot!!!! Jag o richard åker nog till fillippinerna och gilli också!! Ha det gött!! Kram Klara

Sjukt coolt. Folk är grymma!

Jag har förstått att jag har dig att klandra för meddelanden Törning skickar över taxametern? 🙂 Grymt sätt att reta gallfeber på folk. Väldigt kul också. 🙂

.y

Gick förbi KalvaBosse på morgonrundan i morse. Han lunkade ensam vid Ätran (klockan var tjugo i sju). Tyckte lite synd om honom. Har han ens nånstans att bo?

.y

KalvaBosse är förmodligen någon form av semi-hemlös. Jag vet inte riktigt hur fallet är med honom. För några år sen hade Falkenberg en (1!) hemlös enligt statistiken i alla fall. Alla A-lagare man ser på stan har ju någonstans att bo, de gillar bara att hänga på stan verkar det som, kanske så är fallet med KalvaBosse med…

Lämna ett svar