vår älskade son har äntligen kommit


I går klockan 17.44 föddes vårt älskade barn. 4000 gram tung och 53 cm lång. Älskade Hellen gjorde allting rätt och kämpade in i det sista. Allt som allt var det en helt underbar förlossning. Men jobbig ändå givetvis.
Resultatet blev en helt underbar pojke som är det vackraste jag sett. Det går inte att beskriva i ord just nu. Jag är hemma över natten för att samla lite krafter. Det har inte blivit mycket sömn det senaste dygnet så jag återvänder till BB i morgon på morgonen som en ny människa och kan då avlasta Helena på ett helt annat sätt. Föräldraskapet har precis börjat och jag älskar det redan. Jag längtar tillbaka men måste vila jag också. Om några timmar får jag se honom igen.
Namnet är inte bestämt ännu, men det lutar starkt åt Albert som vi haft som arbetsnamn hittills. Det har viss förankring i båda familjerna och är dessutom rätt så oanvänt på nyfödda i dag (tror jag i alla fall). 
Jag lägger upp lite bilder på underverket så förstår ni vad jag menar. Nyfödda brukar inte vara så bildsköna men det här exemplaret ser jag inga fel på…ALLS. Så talar en nybliven far. Nu ska jag gå och lägga mig för att kunna åka till Halmstad i morgon som en ny människa och äntligen träffa Albert (?) och Helena igen. Jag  återkommer. Under tiden kan ni titta på några riktigt vackra bilder.
   

13 kommentarer

Ååååh du har helt rätt. Det finns inga fel på honom, han är fantastiskt söt! Bra jobbat!!! Längtar tills jag får träffa er och Albert (tycker namnet känns helt rätt). Hälsa Helena!
Kram från Alberts (?) pappas kusin elin =)

Ja detta måste tillhöra ett av världens underverk! Han är hur bedårande som helst. Jag längtar efter att få ha honom i famnen igen! Gossen är mycket lik Helena men egenskaper som P. Se bilden där han redan börjat ”handa” Vi älskar er alla tre! Farmor o farfar

Grattis ! Underbara kort och jag längtar redan efter att få hålla om och lukta lite. Man får ta och passa på nu när man träffar lite bebisar för här på Rackarekullen är det nog färdigt.
Ta hand om dem och hälsa // Mattias

Hej på er alla tre !!!
Först måste jag säga ett STORT GRATTIS !!!!
Det var ju en helt underbar liten kille ni fått, otroligt söt och så förmodar jag att han luktar fantastiskt gott. Har granskat bilderna, men kan inte hitta några fel,perfekt jobbat !!
Albert, tycker jag är det rätta namnet på detta gossebarn, och så känns det som en liten bit av pappa (farfar) får leva kvar.
Hoppas nu att det inte ska dröja allt för länge innan vi får se underverket och kanske lukta lite!!
Må nu så gott o njut av livet !!!
Kramar från Anna-Lena o Bernt

Så roligt att han äntligen behagade titta ut! Herman längtar redan efter sin lekkamrat! Ta det riktigt lugnt nu och ta hand om varandra, det är en stor omställning.
Vi kommer med fika o hälsar på när ni kommit till ro på Betesvägen.
Kramar från era vänner på Ögård.

Tack så jättemycket för alla fina kommentarer. Helena, Albert och jag blir så glada för att vi har så fina människor runt oss. Vi ska nog se till att alla som vill träffa honom får det men det tar ju ett tag att beta sig igenom alla fans. 🙂

Lämna ett svar