albert får det bli.

För det första. Tack för alla gratulationer och vänliga hälsningar! Lille Albert har många som bryr sig om honom och oss också för den delen, ingen tvekan om det. Innan vår son föddes diskuterade vi namn fram och tillbaka men vi kom egentligen aldrig fram till något. Till viss del på grund av att vi inte visste om det var en pojke eller flicka. Men efter några månaders graviditet började vi i alla fall diskutera Albert som ett potentiellt pojknamn. Min farfar hette det i andranamn, och jag också för den delen. Dessutom är namnvalet inspirerat av Helenas pappas namn. Därför får släktnamnet som hittills bara varit ett andranamn äntligen bli ett tilltalsnamn. Albert får det bli.
Uppdatering. På allmän begäran (läs min kära fasters) lägger jag upp en bild på vår söte Albert i stället för Einstein som tidigare upptog lite för mycket onödig plats i blogginlägget. 🙂

9 kommentarer

Va roligt att ni bestämt er för Albert. Som jag skrivit tidigare tycker jag att det kändes helt rätt från början trots att jag inte träffat honom. Hoppas det kan bli ett besök någon helg framöver! Kram till dig, Albert och Helena!

Ja, jag börjar också vänja mig vid tanken. Albert har vi ju kallat honom ända från början så det var svårt att vänja sig av vid men det blir ett jättebra namn. Jag känner inte en enda Albert och det är ju ett plus. Givetvis ska ni få komma och träffa honom! Hittills har vi försökt komma till ro här hemma och lära oss det nya livet men vi kommer snabbt in i det verkar det som. Hoppas vi kan ses snart!

Heja!!! Albert är toppen !
Blev lite besviken när du lagt ut en ful gubbe, när man förväntar sej att få se ett av Falkenbergs vackraste barn,
Må nu riktigt gott och ta väl hand om varandra.
Kramar från Anna-Lena

Gud ändå! Ni har verkligen fått en riktig sötnos i familjen! Så där så man skulle vilja gnugga näsan med honom hela tiden! Vilken riktig liten plutt!

Grattis till eran son!
Så fin han är. Lycka till med eran nya familj. Grattis även till farmor och farfar!
Hälsningar från Bengt-Arne o Jeanette, Madeleine o Patrik.

Lämna ett svar